Φιλοσοφία

To σήμα “Boutique hotel” είναι μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, με απώτερο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού προϊόντος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού.
Το “Boutique hotel” του ΞΕΕ αποτελεί την σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των μικρών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, πιστοποιώντας και αναδεικνύοντας τόσο τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους όσο και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους. Η πιστοποίηση κάθε ξενοδοχείου στηρίζεται σε ένα αξιόπιστο σύστημα κριτηρίων, το οποίο εγγυάται στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Με αποτέλεσμα, τη δημιουργία ενός νέου Προτύπου μικρών ξενοδοχείων με διακριτή προσωπικότητα & ξεκάθαρη διαφοροποίηση ως προς την αισθητική, τις παροχές και τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Όραμα

Αρχιτέκτονες, Designers, Managers, Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων με όραμα, είναι οι κινητήριες δυνάμεις μας, είναι εκείνοι που μεταβάλλουν τον κλάδο της φιλοξενίας, επηρεάζουν τον τρόπο που ο ταξιδιώτης του 21ου αιώνα επιλέγει κατάλυμα, δημιουργούν νέες τάσεις στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Πρότυπα μας είναι τα μικρά ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα & ξεκάθαρη διαφοροποίηση ως προς την Αισθητική, τις Παροχές και τις Υπηρεσίες τους. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο στο σήμα “Boutique hotel” είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα ξενοδοχεία μοιράζονται κοινούς παρανομαστές, όπως:

Το μικρό μέγεθος

Η ιδιαίτερη αισθητική

Οι μοναδικές παροχές & υπηρεσίες τους

Στόχοι

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στοχεύει στην ανάπτυξη και την προβολή των μικρών ξενοδοχείων της χώρας μας, που έχουν επενδύσει στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής.

Το Πρόγραμμα “Boutique hotel” επιδιώκει να αναδείξει τις προσπάθειες πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών φιλοξενίας στη χώρα μας.

Σχετικά με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.)