Το Boutique hotel του ΞΕΕ

στο 100% Hotel Show 2018

Το Boutique hotel συμμετείχε στο 100% Hotel Show, Νοέμβριο 2018, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα boutique ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης.

Σε ένα ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στα boutique ξενοδοχεία, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποίησε περισσότερες από 165 b2b συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού.

Στο περίπτερο του “Boutique Ηotel” το ξενοδοχειακό κοινό είχε τη δυνατότητα να αντλήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σήμα ποιότητας, τη διαδικασία ένταξης και να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο σύστημα. Το κοινό ενημερώθηκε επίσης, για το σχέδιο ανταποδοτικότητας και προβολής των “Boutique Hotel” του ΞΕΕ με δράσεις όπως ανταποδοτική τηλεοπτική διαφήμιση, b2b forum, εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις, θεματικά σεμινάρια, κ.λπ.

Η διαφοροποίηση μέσω της ανάπτυξης boutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας και το σήμα “Boutique Hotel” αποτελεί τη σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των ξενοδοχείων εκείνων που προσφέρουν “μοναδική εμπειρία διαμονής” στους επισκέπτες τους.