“Love to Host You” στην Ύδρα: ένα fam trip που αναδεικνύει τη Boutique φιλοξενία & το storytelling
Με κύριο μήνυμα “Love to host you” το Πρόγραμμα Boutique Hotel του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στις 11-13 Ιουνίου φιλοξένησε στην Αθήνα 23 διακεκριμένους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου.
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου το πρόγραμμα Boutique Hotel πραγματοποίησε ταξίδι εξοικείωσης των φιλοξενούμενων του στην Ύδρα, το οποίο υποστηρίχθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού. Το ταξίδι στην Ύδρα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την παραγωγή ποιοτικού ψηφιακού περιεχομένου για τον περί ου ο λόγος νησιωτικό προορισμό.
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από το Boutique Hotel η Β2Β εκδήλωση με θέμα «Networking with digital content creators. Be Inspired. Learn. Grow your business», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. εκδήλωση προσέφερε στα 200 και πλέον ξενοδοχεία-μέλη του προγράμματος, μοναδική ευκαιρία να συνδεθούν με κορυφαίους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου, από Ευρώπη (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Σερβία) και Ελλάδα, που διαδραματίζουν σήμερα κρίσιμο ρόλο στην προώθηση τουριστικών προορισμών, εμπειριών και επιχειρήσεων.






