Κέρδισε τις εντυπώσεις η συμμετοχή του προγράμματος Boutique Hotel στην έκθεση Χenia 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Προγράμματος Boutique Hotel του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022.

Πλήθος ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το stand του Προγράμματος, που διαμορφώθηκε από έμπειρη ομάδα διακοσμητών, ώστε να αποπνέει τη διαφοροποιημένη εμπειρία που προσφέρουν τα Boutique Hotels. Με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, μέσω mood video, info screen, ηλεκτρονικής παρουσίασης και έντυπου υλικού, τα στελέχη του περιπτέρου παρείχαν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση στους επισκέπτες και ανέδειξαν τα οφέλη που αποκομίζουν τα ξενοδοχεία -μέλη με την πιστοποίηση τους και την απόκτηση του σήματος.


To πρόγραμμα Boutique Hotel προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης, στηρίζει έμπρακτα τους ξενοδόχους και καλλιεργεί μία νέα κουλτούρα επιχειρηματικότητας πιστοποιώντας τα μικρά ξενοδοχεία που προσφέρουν «φιλοξενία με διακριτή προσωπικότητα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή κοινού είχε το workshop που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του Boutique Hotel με θέμα «Νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες για τα Boutique Hotels, που αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία διαμονής». Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, αφού η τεχνολογία παρέχει πολλές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, που αναζητά προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Τις λύσεις τους παρουσίασαν οι βραβευμένες εταιρείες Vivestia, Unlimited Adrenaline και ΕV Loader που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στο Πρόγραμμα Επιταχυντή CapsuleT, μίας σημαντικής πρωτοβουλίας του ΞΕΕ που έχει λάβει διεθνείς βραβεύσεις όπως η πρόσφατη ανάδειξή του ως καλύτερο επιταχυντή της Νότιας Ευρώπης.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός καθώς και μέλη του Προεδρείου του Ξ.Ε.Ε. που έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην άψογη παρουσία του Προγράμματος.

Ιδιαίτερα, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε τα εξής: «Ένα όραμα του ΞΕΕ, το Σήμα Πιστοποίησης BOUTIQUE HOTEL εξελίσσεται και δημιουργεί συνθήκες για την εξωστρέφεια και ενίσχυση των ξενοδοχείων. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμβάλλει δυναμικά στην εθνική προσπάθεια στήριξης της οικονομίας, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την τόνωση της απασχόλησης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.boutique-hotel.gr

IMG_8448 IMG_8023 IMG_8373 IMG_7788 IMG_7821 IMG_7841 IMG_7843 IMG_7870 IMG_7873 IMG_7955 IMG_7997 IMG_7779 IMG_8025 IMG_8047 IMG_8135 IMG_8154 IMG_8219 IMG_8229 IMG_8239 IMG_8257 IMG_8298