Σήμα “Boutique Hotel”

του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Πλατφόρμα για την Αναγνώριση, Πιστοποίηση και Προβολή των Boutique hotels της χώρας μας, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον

Φιλοσοφία & Στόχοι του Σήματος “Boutique hotel”

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στοχεύει στην ανάπτυξη και την προβολή των μικρών ξενοδοχείων της χώρας μας, που έχουν επενδύσει στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής.

Το Πρόγραμμα “Boutique hotel” επιδιώκει να αναδείξει τις προσπάθειες πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών φιλοξενίας στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Ένταξης

Είσοδος / Εγγραφή

Εάν χρησιμοποιώ ήδη τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ξ.Ε.Ε κάνω απευθείας είσοδο, αλλιώς κάνω Εγγραφή στο σύστημα.

Ενημερωθείτε από τον Κανονισμό για τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης

Προδιαγραφές Concept

Συμπληρώνω τις Προδιαγραφές του Concept Σχεδιασμού του Ξενοδοχείου, που θεωρώ ότι πληροί το κατάλυμα. Αναρτώ το απαιτούμενο υλικό τεκμηρίωσης (σχέδια, φωτογραφίες, videos, έγγραφα) για το έργο της Επιτροπής.

 

 

Κριτήρια Παροχών & Υπηρεσιών

Ελέγχω εάν προσφέρω ένα ελάχιστο πλήθος αναβαθμισμένων παροχών και υπηρεσιών, σύμφωνα με την κατηγορία κατάταξης του ξενοδοχείου σε αστέρια. Ενημερώνομαι σχετικά για τα δικαιολογητικά που πρέπει να παραδώσω στο Φορέα Διενέργειας Ελέγχων & Επιθεωρήσεων (ΦΔΕΕ), κατά τον επιτόπιο έλεγχο στο κατάλυμα.

Υποβολή Αίτησης

Αποδέχομαι τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Προγράμματος. Εγγυώμαι για την ορθότητα των στοιχείων και Δηλώνω ότι το συνημμένο οπτικό υλικό αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του καταλύματος. Αναρτώ το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ή τη Γνωστοποίηση του Ν.4442/2016 (ΦΕΚ Α' 230).

Απόφαση Επιτροπής

Κάθε στιγμή μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της αίτησής μου ηλεκτρονικά. Ενημερώνομαι από την πλατφόρμα αλλά και από μήνυμα του ΞΕΕ για την απόφαση της Επιτροπής αναφορικά με την "Αναγνώριση του Concept Σχεδιασμού του Ξενοδοχείου ως Boutique Hotel".

Επιλογή Φορέα

Mπορώ, πλέον, να επιλέξω το Φορέα Διενέργειας Ελέγχου & Επιθεωρήσεων. Η συμβασιοποίηση με τον Φορέα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί ο επιτόπιος έλεγχος στο ξενοδοχείο.
Ενημερωθείτε για τους εξουσιοδοτημένους ΦΔΕΕ

Χορήγηση Σήματος

Το Ξ.Ε.Ε αποστέλλει ηλεκτρονικά το σήμα για να το χρησιμοποιήσω στον εταιρικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου. Έχω, πλέον, τη δυνατότητα να ενσωματώσω τον τίτλο “Boutique Hotel” στο διακριτικό τίτλο του ξενοδοχείου,χωρίς επιπλέον χρέωση για την αλλαγή και την κατοχύρωση του τίτλου.

Επικοινωνία

Σταδίου 24,T.K. 105 64, Αθήνα Τηλ:2132169900 Email:boutique-hotel@grhotels.gr